Interieurontwerp

Interieurontwerp

BLITZ INTERIEURADVIES

Schoonheid creëren is ons vak

Voor u een mooie, gezellige sfeer creëren die past bij de functie van de ruimte. Het is een harmonisch eindresultaat dat ons na al die jaren nog altijd blij maakt.
(Voor we tot dat resultaat komen, is het hard werken, veel ideeën scheppen en ontelbare stalen vergelijken. Niet dat het u een zorg mag zijn, dat is ons werk.)

Blitz interiordesign neemt u alle zorgen uit handen en komt met praktische én inspirerende voorstellen voor uw interieur. Met respect voor uw budget, volgens uw voorkeuren en smaak. 

We maken uw ideeën waar, we dringen de onze niet op. 

Gaat het over een totale aankleding of hebt u een specifieke vraag? Hebt u zelf al ideeën of geeft u ons carte blanche? Wat uw situatie ook is, we bespreken eerst grondig samen uw project en luisteren vooral naar wat u wil. Bij voorkeur bezoeken we zo snel mogelijk het pand en toetsen al de eerste richtingen ter plaatse af. Indien nodig, doen we ook alle opmetingen. Vervolgens tonen we u onze creaties in 3D, met de echte stalen en stoffen bij de hand. Zo hoeft u het zich niet voor te stellen, u kunt meteen zien, voelen, vergelijken en beslissen. Al begrijpen we dat u er liever nog een nachtje over slaapt. 

Over tot actie

Als u een beslissing hebt genomen, stellen we alle technische plannen op voor uitvoering. We werken al jaren kwalitatief samen met een plaatselijk, professioneel uitvoeringsteam. Zo kunnen we u een perfecte realisatie van de voorgestelde en goedgekeurde plannen garanderen en hoeft u alvast geen kostbare tijd en energie te verliezen aan opvolging en aansturing. Uiteraard staat het u vrij om de uitvoering zelf in handen te nemen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x